zaterdag 2 augustus 2014

Wat kan er nog meer?

Met de rainbow loom?
Heel veel! Het is niet alleen armbandjes, bedeltjes (charms) of poppetjes wat je met elastiekjes kan maken. De meeste zullen wel de jurk gezien hebben, maar je kan ook hoesjes maken voor van alles en zelfs tasjes.
Voor mijn e-sigaret heb ik een hoesje gemaakt zodat ik hem makkelijk mee kan nemen en zelfs een extra batterij. Door dat het niet een hoesje is van plastic of stof blijft wat er in zit ook er in zitten! Als het valt beschermd het wat er in zit.
Je kan met hetzelfde patroon alle maten maken die wilt, van hoesje tot complete tassen! Op YouTube zijn veel filmpjes te vinden waar de basis allemaal hetzelfde is alleen de afwerking anders. Zoek maar eens op rainbow loom bag. Het patroon komt van craft life, 2 leuke jonge meiden met duidelijke uitleg, maar in het Engels. In het Nederlands is Eveline Maureen duidelijk, patroon bijna hetzelfde maar een betere afwerking.
Het lijkt een hele klus om zo'n tasje of hoesje te maken, maar doordat het een makkelijk patroon is valt dat reuze mee! En heerlijk patroon voor als je even een keer wat anders wil maken en wat je vaak kan gebruiken ipv op de stapel leggen bij de rest van de armbandjes ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten